Shell

Dünyanin önde gelen enerji firmalarından biri olan Shell, dünyada büyeyen enerji talebinin karşılanması ekonomik, cevresel ve sosyal yönden duyarlı yöntemlerle yardım ederek önemli bir oynuyor.

Vizyonumuz...

Hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin ilk tercihi olmak, Hedef odaklı idealist bir calışma anlayışı ile beklentilerin karşılanması ve dahada ileriye götürülmesi konusunda hassas ve koşulsuz müşteri memnuniyetini her dönemde saglayarak sektörde güçlü bir halka olmak marka degerine yakışır bir hizmet ve temsil anlayışı sunmak.

Misyonumuz...

Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde, Degişen piyasa koşullarında müsterilerimizin ihtiyaçlarının farkındalıgını kişilere özel çözümler sunarak. bireye ve topluma saygılı, hukuka ekonomik ilkelere bağlı, sağlığa ve çevreye duyarlı, Ekim Grup müşterilerin beklentilerini en üst seviyede karşılamak... 

Değerlerimiz...

Hizmet verdigimiz tüm sektörler de müsteri ihtiyaclarına yönelik tüm ürün ve hizmetlerimizi koşulsuz müsteri memnuniyeti  bilincinde en kısa sürede ve etkin bicimde sunmayı kalite politamız olarak benimsemiş bulunmaktayız

Mükemmeliyetçi düşünce ve yaklaşımımızdan ödün vermeden her koşulda müşteri memnuniyetini sağlamak.

Takım ruhu halınde ''biz'' bilincinde çalışanlarımızla başarıyı yakalamak.

Dürüstlük, şeffaflık ve sadakatlık ilkesini tüm müşterilerimize sergileyip, güvene dayalı mutlu müşteri yaratmak.

Kalite sistemimiz doğrultusunda hizmetlerimizi ve ürünlerimizi devamlı iyileştirmek ve geliştirmek.

Eğitimli ve planlı olarak devamlı çalışanlarımızla hizmet kalitemizin, başarımızın artmasını sağlamak.

Sosyal sorumluluk bilincinde insanlığa ve çevreye yönelik çalışmalar yaparak çalışanlarımıza ve müşterilerimize paylaşımı sağlamak.

Kalite politikalarımızı oluşturan temel parçalardır.